Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek herkesin dikkatinin çekileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok önemli noktalara geleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek daha büyük adımlar atılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında insan kolu kesmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında baltayla kol kesmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan et kesmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek bir süre sıkıntı çekeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunu kesmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kollarını kesmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top