AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, geri plana düşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında yılan dişi çekmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek sermayesinin harcandığına değeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişi çekmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında süt dişi çekmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında üst dişini çekmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa dişi çekmek dönmeyen şansın artık döneceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir