AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini kendi çekmek

Kahve falında dişini kendi çekmek

Kahve falında dişini kendi çekmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında dişini kendi çekmek gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında dişinden ip çekmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişini çekmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kafa dişi çekmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişini çekmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet eder.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin dişini çekmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir