AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini kendin çekmek

Kahve falında kendi dişini kendin çekmek

Kahve falında kendi dişini kendin çekmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayra ve esenliğe, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi dişini kendin çekmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Kahve falında azı dişi çekmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında süt dişini çekmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında dişin çekmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında köpek dişini çekmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dişini çekmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yirmilik dişi çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir