AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dişini çekmek

Kahve falında yılanın dişini çekmek

Kahve falında yılanın dişini çekmek kötü sözler duylacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişini çekmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yılanın dişini çekmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yılan dişi çekmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi dişini kendi çekmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında oynayan dişi çekmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kızının dişini çekmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, eskisinden de iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişini çekmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir