AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun dişini çekmek

Kahve falında çocuğun dişini çekmek

Kahve falında çocuğun dişini çekmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek sonradan da çok üzüleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işarettir.

Kahve falında üst dişini çekmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin dişini çekmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini eliyle çekmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dişi çekmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi elle çekmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında dişinden ip çekmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir