AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yoğun bakımda görmek

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hasta olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek karısının çok mutlu olacağına, karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir