AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, şansın yüze güleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine işaret eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir