AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, ömrünün uzun olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir