AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, onu cesaretlendireceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek atılan adımların zarar vereceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir