AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini uzun boylu görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu olmak sorunlarının geçmişte kalacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu insan görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu asker görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, şansının geri döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir