AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eşlerin ayrılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek anne babanın üzüntü duyacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yanlış işler yapacağına yorulur.

Kahve falında uzun boylu insan görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyu uzun olmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında uzun boylu bayan görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu adam görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok uzun boylu olmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir