AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu gelin görmek

Kahve falında uzun boylu gelin görmek

Kahve falında uzun boylu gelin görmek huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu gelin gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu birini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir