AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu uzun erkek görmek

Kahve falında boyu uzun erkek görmek

Kahve falında boyu uzun erkek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, rahat nefes alınacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Kahve falında boyu uzun erkek gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek kişinin fakirleşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu erkek almak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir