AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu olmak

Kahve falında uzun boylu olmak

Kahve falında uzun boylu olmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu olmak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu birini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek bir koyduğu işten üç alacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu olmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu olmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir