AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uzun boylu görmek

Kahve falında kendini uzun boylu görmek

Kahve falında kendini uzun boylu görmek namının yürüyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini uzun boylu gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işaret eder.

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu olmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boyu uzun görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında uzun boylu insan görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir