AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu asker görmek

Kahve falında uzun boylu asker görmek

Kahve falında uzun boylu asker görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu asker gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında uzun boylu asker görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu bayan görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu insan görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu erkek almak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, insanları kıracağına, üzeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir