AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek haram mala, umutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir