AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen bir kadın görmek

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içen bir kadın gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında sigara içen kadın görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında birine sigara içirmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını sigara içtiğini görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir