AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda yazı yazmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu okulda görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda çocuğunu görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul çocuğu görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında soyadını yazmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir