AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul çocuğu görmek

Kahve falında okul çocuğu görmek

Kahve falında okul çocuğu görmek gelir kaybedeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında okul çocuğu gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında okulda çocuğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu okulda görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında okul çocuğu görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tövbe etmeden vefata delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat okul görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında okulda fare görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında okul bahçesinde mezar görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir