AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyadını yazmak

Kahve falında soyadını yazmak

Kahve falında soyadını yazmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soyadını yazmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında soyadını yazmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını yazmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi soyadını görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında soyadının değiştiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soyadı değiştiğini görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soyadını değiştirmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını söylemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir