AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda çocuğunu görmek

Kahve falında okulda çocuğunu görmek

Kahve falında okulda çocuğunu görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda çocuğunu gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu okulda görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında okul çocuğu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda çocuğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında okulda işe başlamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul bitirdiğini görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir