AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek her daim bereketli işler yapacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sevgisinin artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kem gözlere geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Kahve falında okulda çocuğunu görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul çocuğu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun okula gittiğini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu okulda görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu okula yazdırmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına inanılır.

Kahve falında okul formasi giymek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda sınav olduğunu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yatılı okula gitmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir