AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek uzaktan haberler işiteceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında ölüyü kör görmek çaresiz durumlara düşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kör eşek görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör karga görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kör görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör sinek görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini kör görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir