AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi altını pislemek

Kahve falında kendi altını pislemek

Kahve falında kendi altını pislemek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, şen kahkahalar atacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi altını pislemek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Kahve falında kendi altını pislemek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında altına pislediğini görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında altını pislemek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını pislediğini görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altına pislemek düşmanlarını bile affedeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında etrafa pislemek şansının kendisinden yana olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir