AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu hapiste görmek

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş sahibi olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu hapiste gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hapiste kalmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında hapis kalmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında annemi hapiste görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapiste birini görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında müebbet hapis görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir