AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu hapishanede gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hapishanede görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane arabası görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında hapishanede ağlamak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında hapishanede namaz kılmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Kahve falında hapishane görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir