AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane arabası görmek

Kahve falında hapishane arabası görmek

Kahve falında hapishane arabası görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında hapishane arabası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Kahve falında hapishane arabası görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek kötü noktalara geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini hapishanede görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede ağlamak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını hapishanede görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye giren birini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri hapishane görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir