AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede ağlamak

Kahve falında hapishanede ağlamak

Kahve falında hapishanede ağlamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, mesleğinde atılım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında hapishanede ağlamak gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında hapishanede ağlamak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, isyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini hapishanede görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kızını hapishanede görmek çözümlere kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneden birini görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir