AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu hapishane görmek

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapishane gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Kahve falında çocuğunu hapishane görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hapishane görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işlerini hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek güzellik ve hayır geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında askeri hapishane görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir