AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna su içirmek

Kahve falında çocuğuna su içirmek

Kahve falında çocuğuna su içirmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerin düzgün gideceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, rahatlığa ereceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir çocuğa su içirmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğuna su içirmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek çok zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek öz güven kazanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir