AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa su içirmek

Kahve falında bir çocuğa su içirmek

Kahve falında bir çocuğa su içirmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hayır ve bereketin artmasına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa su içirmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir çocuğa su içirmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğuna su içirmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğa süt içirmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir