AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış çorap giymek

Kahve falında yanlış çorap giymek

Kahve falında yanlış çorap giymek rızık ve kazanç elde edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış çorap giymek gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Kahve falında yanlış çorap giymek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış terlik giymek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı yanlış giymek varını yoğunu kaybedeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi çorabını giymek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine çorap giydirmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe çorap giymek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir