AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı çöpe atmak

Kahve falında çantayı çöpe atmak

Kahve falında çantayı çöpe atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başka alanlara yöneleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında çantayı çöpe atmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altını çöpe atmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Kahve falında çöpte et atmak patron koltuğuna geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında soğanı çöpe atmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir