AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı çöpe atmak

Kahve falında kuranı çöpe atmak

Kahve falında kuranı çöpe atmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik tanımanız gerekiyor.

Kahve falında kuranı çöpe atmak işinin yoluna gireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı çöpte görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı çöpten almak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulur.

Kahve falında çöpte kuran görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp elbise atmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çöpte et atmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçı çöpe atmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir