AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşen uçak görmek

Kahve falında yere düşen uçak görmek

Kahve falında yere düşen uçak görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, artık daha dikkatli davranacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında yere düşen uçak gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yere düşen uçak görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında uçakla bi yere gitmek kadim dostlar edineceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek yaşamının yoluna gireceğine, işsizin iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gideceğini görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işarettir.

Kahve falında uçakla bir yeri bombalamak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir