AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yere düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yere düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yere düştüğünü görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yere düşürülmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere düşen parayı almak ticarette şansının yaver gideceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bebeği yere düşürmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yere düştüğünü görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yere düşen bebek görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kalemi yere düşürmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir