AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı yere düşürmek

Kahve falında kuranı yere düşürmek

Kahve falında kuranı yere düşürmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, diplomalı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kuranı yere düşürmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı yere düşürmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı yere koymak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı yere atmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek rakiplerini yeneceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak kimse ile tartışmayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir