AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen erkek görmek

Kahve falında sigara içen erkek görmek

Kahve falında sigara içen erkek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, ayaklandıracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, bol dua edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hem işinde başarılı olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında sigara içen erkek gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içen erkek görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerinin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında sigara içenler görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sigara içerken görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir