AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlığın bozulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan köprüden geçmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında akan sudan geçmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan nehirden geçmek edilen duaların tutacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Kahve falında akan dereden geçmek yetki sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir