AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, işinde de büyük başarılara imza atacağına, güvensizlik duymaya, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak işinde çok ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak arabuluculuk yapılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir