AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, böyle işlere kalkışacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak kişinin tek başına kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir