AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, problemlerinin çözüleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek güzel davetler alacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, açların doyacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir