AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu çişe tutmak

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, biraz dinleneceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına yorulur.

Kahve falında çişini tutmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş tutmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çişe tutmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak yazgısının güzelleşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir