AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin burnunu silmek

Kahve falında bebeğin burnunu silmek

Kahve falında bebeğin burnunu silmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu silmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının burnunu silmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mendile burnunu silmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mendille burnunu silmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin burnunu silmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir