AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu silmek

Kahve falında burnunu silmek

Kahve falında burnunu silmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu silmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Kahve falında mendile burnunu silmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnunu silmek şansının açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek kişinin rahat nefes alacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu silmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin burnunu silmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Kahve falında mendille burnunu silmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir