AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu sildiğini görmek

Kahve falında burnunu sildiğini görmek

Kahve falında burnunu sildiğini görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, ne yapacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu sildiğini gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında mendille burnunu silmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu silmek de elinin bollaşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mendile burnunu silmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, para ve makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında burnunu silmek uğradığı zararları telafi edeceğine, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Kahve falında başkasının burnunu silmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir