AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunu silmek

Kahve falında başkasının burnunu silmek

Kahve falında başkasının burnunu silmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, nimetin ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunu silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunu silmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında mendille burnunu silmek garanti olacak bir yer edineceğine, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu silmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mendile burnunu silmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu silmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek kazancının tükenmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir