AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun başını okşamak

Kahve falında çocuğun başını okşamak

Kahve falında çocuğun başını okşamak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, güzelliklerle dolacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun başını okşamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun başını okşamak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını okşamak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek başı okşamak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün başını okşamak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin başını okşamak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş okşamak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir